Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıbın görmek

Rüyada zıbın görmek

Rüyada zıbın görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada zıbın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada mavi bebek zıbını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıbın almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bebek zıbını görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi zıbın görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz zıbın görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada zıbın görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi kayıpların olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments