Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yüzük takmak

Rüyada mavi yüzük takmak

Rüyada mavi yüzük takmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına inanılır.

Rüyada mavi yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk yüzük takmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mavi yüzük takmak işyerini kapatacağına, uygulayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlük takmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü takmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına inanılır.

Rüyada mavi eşarp takmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kişinin fakirleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kolye takmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments