Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan avlamak

Rüyada aslan avlamak

Rüyada aslan avlamak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, korkularının yok olacağına rivayet eder.

Rüyada aslan avlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada aslan avlamak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda balık avlamak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bıldırcın avlamak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak ün sahibi olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada tilki avlamak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada balık avladığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, insanların saygısının kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, gamsız bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada culluk avlamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments