Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada culluk avlamak

Rüyada culluk avlamak

Rüyada culluk avlamak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yeni hobiler edinileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada culluk avlamak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yılan avlamak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine inanılır.

Rüyada at avlamak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ördek avlamak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksağan avlamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hikmete kavuşacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalettir.

Rüyada ördek avlamak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın avlamak yolunda gideceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde balık avlamak kazancın günden güne daha da artacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments