Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, para ve makam sahibi olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, elindeki herşeyi kaybedeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük takdir toplanacağına, aniden evlilik kararı alacağına inanılır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak işlerin sürekli artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments