Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon uçurmak

Rüyada balon uçurmak

Rüyada balon uçurmak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada balon uçurmak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Rüyada uçan balon görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada renkli uçan balon görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada uçan balonda uçmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan balonla uçtuğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan beyaz balon görmek borçların artacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balon uçurduğunu görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada balonla uçtuğunu görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments