Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk uçan balon görmek

Rüyada rengarenk uçan balon görmek

Rüyada rengarenk uçan balon görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk uçan balon gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk uçan balon görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, işlerini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk balon görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz balon uçurmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada renkli uçan balon görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Rüyada balon uçurduğunu görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments