Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi takı görmek

Rüyada mavi takı görmek

Rüyada mavi takı görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hak yolunu tutacağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi takı gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada mavi taşlı takı görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk takı görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada mavi takı görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, düşmanından kurtulmaya inanılır.

Rüyada mavi takı takmak üzüleceğine ve pişman olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada takı toplamak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bilezik takıp çıkarmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada takı sandığı görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Rüyada takı satmak istediklerini elde edeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments