Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı toplamak

Rüyada takı toplamak

Rüyada takı toplamak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı toplamak gördüyseniz:

  • Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada takı toplamak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada gümüş takı toplamak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın takılar toplamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada yerden altın takı toplamak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düğün takısı görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada takı kolye görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada takı bulduğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sıkıntılarını atacağına delalet eder.

Rüyada takı toka görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments