Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk takı görmek

Rüyada mavi renk takı görmek

Rüyada mavi renk takı görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, yeni yollara girileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada mavi renk takı gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada mavi renk takı görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı takı görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi takı görmek imkânlarının çoğalacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi takı takmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk takı görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada renkli takı görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk badana yapmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli araba görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments