Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı takı görmek

Rüyada mavi taşlı takı görmek

Rüyada mavi taşlı takı görmek büyük ve güzel işler yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mavi taşlı takı gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, başarmak istediğiniz konularda sizi tamamlayabilecek kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada mavi taşlı takı görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Rüyada mavi takı görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, hile ile mal elde etmeye, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk takı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mavi takı takmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada taşlı takı görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada taşa takılıp düşmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, eline büyük paralar geçeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek hayır getirecek yollara girileceğine, arabasını ve toprağının olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı takı görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, geçiminin güçleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments