Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı satmak

Rüyada takı satmak

Rüyada takı satmak gözyaşının dineceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, geçim derdine düşeceğine, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Rüyada takı satmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada takı satmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş takı satmak yaşadığı stresin biteceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada takı kaybetmek işini büyüteceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi takı görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takılı görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın takılması görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takılar görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil takı görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments