Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bardak görmek

Rüyada mavi bardak görmek

Rüyada mavi bardak görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerdeki karın artacağına, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi bardak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada mavi cam bardak görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Rüyada mavi renk bardak görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada mavi su bardağı görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bardak görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada cam su bardağı görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada çok bardak görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bardaklarda çay görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına inanılır.

Rüyada çay ve bardak görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments