Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi cam bardak görmek

Rüyada mavi cam bardak görmek

Rüyada mavi cam bardak görmek azap çektiğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada mavi cam bardak gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Rüyada mavi cam bardak görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak vermek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Rüyada boş cam bardak görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış cam bardak görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardağa su doldurmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cam bardakla su içmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada cam bardakta çay görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments