Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta bulanık su görmek

Rüyada bardakta bulanık su görmek

Rüyada bardakta bulanık su görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardakta bulanık su gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada bardakta bulanık su görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bulanık suya düştüğünü görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, anne babaya müjde verileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suyu temizlemek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suya atlamak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments