Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi şapka takmak

Rüyada mavi şapka takmak

Rüyada mavi şapka takmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kasasının daha çok para dolacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi şapka takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Rüyada mavi şapka takmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada fötr şapka takmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada deri şapka takmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada şapka takmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada başa şapka takmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü şapka takmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker şapkası takmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor şapka takmak geleceğinin parlak olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments