Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saçlı kadın görmek

Rüyada mavi saçlı kadın görmek

Rüyada mavi saçlı kadın görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi saçlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada mavi saçlı kadın görmek eline haram para geçeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek yapacağı planların altüst olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, bol rızık ve para sahibi olacağına, pişman olacağına işarettir.

Rüyada mavi elbiseli kadınlar görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, kötülüklerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Rüyada mavi elbiseli kadın görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet eder.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, zorluklarının son bulacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü yaşlı kadın görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments