Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi başörtülü kadın görmek

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi başörtülü kadın gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk başörtü görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi başörtü görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, yeni denemelerde bulunacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada mavi başörtü takmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi başörtü örtmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eline geçen malları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments