Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi elbiseli kadın görmek

Rüyada mavi elbiseli kadın görmek

Rüyada mavi elbiseli kadın görmek evlat sahibi olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kazancının yerine gelmesine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, dertlerin biteceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada mavi elbiseli kadın gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada mavi elbiseli kadınlar görmek ters giden durumların düzeltileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işarettir.

Rüyada mavi elbiseli kadın görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk bebek elbisesi görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada buz mavisi elbise görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Rüyada mavi kot elbise görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin mavi elbise giydiğini görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi elbise dikmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments