Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi saat almak

Rüyada mavi saat almak

Rüyada mavi saat almak gitmediği yerlere gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rütbe alacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına inanılır.

Rüyada mavi saat almak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek gururlandıracak işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada mavi saat takmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, alim insanlardan sayılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati görmek pek çok olumlu gelişmelere, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi saat görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi duvar saati görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada mavi saat almak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek saygınlığının artacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments