Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte göz görmek

Rüyada mavi renkte göz görmek

Rüyada mavi renkte göz görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, önemli atılımlar yapacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, onlara değer vereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte göz gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Rüyada mavi renk göz görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkte göz görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli göz görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli mavi göz görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hayallerinin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi göz farı sürmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments