Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk göz görmek

Rüyada mavi renk göz görmek

Rüyada mavi renk göz görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yeni projelere atılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi renk göz gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada mavi renk göz görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte göz görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli göz görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada renkli mavi göz görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bir bebek görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek yeni yollara girileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments