Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli göz görmek

Rüyada mavi renkli göz görmek

Rüyada mavi renkli göz görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli göz gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Rüyada mavi renk göz görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli göz görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına alamet eder.

Rüyada renkli mavi göz görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte göz görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerini mavi görmek parasının ve malının çoğalacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir bebek görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü delikanlı görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, başarılarının sürekli olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments