Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Rüyada mavi gözlü bebek kucaklamak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına inanılır.

Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kısmetlerinin artacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet eder.

Rüyada mavi göz bebek görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kudretinin yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments