Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli yılan görmek

Rüyada mavi renkli yılan görmek

Rüyada mavi renkli yılan görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sevinç ve mutluluğa, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli yılan gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada mavi renkli yılan görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada mavi renk yılan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte yılan görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek dertlerinin sona ereceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının üstünde mavi renk görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk boya görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, anne baba dualarının alınacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli duvar görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk yastık görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments