Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üstünde mavi renk görmek

Rüyada başkasının üstünde mavi renk görmek

Rüyada başkasının üstünde mavi renk görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, mirasa, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üstünde mavi renk gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada başkasının üstünde mavi renk görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada mavi renk çarşaf görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, keyifli hale geleceğine, razı geleceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli ayakkabı görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkler görmek belalardan korunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli taş görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli çorap görmek büyük başarıya ulaşılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte deniz görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yıkılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk şapka görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments