Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk yastık görmek

Rüyada mavi renk yastık görmek

Rüyada mavi renk yastık görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rütbenin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk yastık gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada mavi renk yastık görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yastık görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin düşeceğine, bekarlar için evlenmeye delalet eder.

Rüyada renkli yastık görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, harama göz dikmeyeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz renk görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada mavi renk çizme görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, makamının sarsılmayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk balık görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments