Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk boya görmek

Rüyada mavi renk boya görmek

Rüyada mavi renk boya görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk boya gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada mavi renk boya yapmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk boya görmek attığı her adımı düşüneceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yağlı boya görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda mavi boya görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, öz güveninin yerine geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada gözüne mavi boya görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, üzüntülerin gideceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boya görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada saçını maviye boyatmak hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Rüyada saçı maviye boyatmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments