Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve yeşil renk görmek

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek elindekileri de kaptıracağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yeşil renk görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mavi renk görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve siyah renk görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk badana yapmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, rızkından olacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli küpe görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk göz görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli eşyalar görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, herkesin rahat edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments