Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk yılan görmek

Rüyada mavi renk yılan görmek

Rüyada mavi renk yılan görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sorunlarının azalacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk yılan gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Rüyada mavi renkte yılan görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendisine şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk yılan görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli yılan görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve pembe renk görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada sarı ve mavi renk görmek giden birinin geri döneceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli elbise görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments