Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli dosya görmek

Rüyada mavi renkli dosya görmek

Rüyada mavi renkli dosya görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, geçim derdine gireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli dosya gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada mavi renkli dosya görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bol muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi dosya görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Rüyada renkli dosya görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada icra dosyası görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, huzurlu günler geçirileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil dosya görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bereketli işler yapılacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dosya aramak elinin sıkışacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, evlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada dosya kağıdı görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada dosya evrak görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Songūl kurt

Rūyamda mavi dosya arıyorum mahelle aralarında