Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dövme görmek

Rüyada mavi dövme görmek

Rüyada mavi dövme görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, ruhen güzelleşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi dövme gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Rüyada mavi dövme görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada mavi renk dövme görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada dövmeli görmek sevdiğine kavuşacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, stresinin çoğalacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam dövme görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövme yaptırmış olduğunu görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada aslan dövmesi görmek iş hayatında başarılı olmaya, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments