Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada askerlik yaptığın yeri gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada askere gideceği yeri görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Rüyada askerlik yerini görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada asker olarak kendini görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, bolluğa kavuşacağına, yönetici olacağına delalettir.

Rüyada askere alınmamak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil elbiseli asker görmek kazancın çoğalacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments