Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik yerini görmek

Rüyada askerlik yerini görmek

Rüyada askerlik yerini görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, dertlerine çare bulacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Rüyada askerlik yerini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada askerlik yerini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek maddi açıdan zarar edileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere gideceği yeri görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Rüyada dağda asker görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Rüyada askerden tezkere almak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Rüyada asker mektubu görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, zorlukların günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments