Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olarak kendini görmek

Rüyada asker olarak kendini görmek

Rüyada asker olarak kendini görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olarak kendini gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Rüyada asker olup yaralanmak daha fazla gelir sahibi olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada askerlere yemek vermek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü asker görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını asker görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Rüyada asker künyesi takmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Rüyada askerlik olmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan asker görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments