Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerlik yaptığı yeri gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine inanılır.

Rüyada askerlik yerini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine inanılır.

Rüyada askere gideceği yeri görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, üzüntülerinin biteceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada kadın asker görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, bazen fakirlik görüleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada eşini askere gittiğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerlere yardım etmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bir yere taşınmaya, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments