Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere alınmamak

Rüyada askere alınmamak

Rüyada askere alınmamak neşesine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada askere alınmamak gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Rüyada askere alınmamak ümitlerinin son bulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ününün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kaşlarının alınmış olduğunu görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Rüyada işe alınmamak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni alınan ev görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Rüyada kaş alınmasını görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Rüyada alınmış kaş görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni alınmış araba görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments