Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık kumaş görmek

Rüyada yırtık kumaş görmek

Rüyada yırtık kumaş görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık kumaş gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Rüyada yırtık kumaş görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah kumaş kesmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada pazen kumaş görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Rüyada kumaş yediğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ondan faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş parçası görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, mutluluğun kapıyı çalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments