Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolyesini takmak

Rüyada birinin kolyesini takmak

Rüyada birinin kolyesini takmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlarının da son bulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolyesini takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada hac kolyesi takmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah inci kolye takmak rakipleri mağlup edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada pırlanta kolye takmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük kolye takmak beddua ve ah alacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye takmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Rüyada kolye yüzük takmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada inci kolye takmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt kolye takmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments