Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kol çantası görmek

Rüyada mavi kol çantası görmek

Rüyada mavi kol çantası görmek niyetlendiği işlere gireceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok para kazanacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada mavi kol çantası görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası almak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Rüyada kol çantası takmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine yorulur.

Rüyada siyah kol çantası görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybetmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, endişelerinin son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada kol çantası görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments