Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çantası görmek

Rüyada kol çantası görmek

Rüyada kol çantası görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, önünün açık olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantası gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Rüyada kol çantasını unutmak projenin gerçekleştirileceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kol çantasını çaldırmak verimliliğinin artacağına, daha fazla para kazanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada yeni kol çantası almak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda çanta görmek iş güç sahibi olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada kol çanta görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kol çantası görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments