Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kol çantası görmek

Rüyada kahverengi kol çantası görmek

Rüyada kahverengi kol çantası görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ulvi kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi kol çantası gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi çanta görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi çanta takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi çanta hediye almak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi çanta satın almak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi deri çanta görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi kol saati görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan kol çantası görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments