Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kilim görmek

Rüyada mavi kilim görmek

Rüyada mavi kilim görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kilim gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada mavi kilim görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kilim görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Rüyada kilim yıkamak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada antika kilim görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim almak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı veya kilim görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada kilim silkelemek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada küçük kilim görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments