Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerini sıkmak

Rüyada kemerini sıkmak

Rüyada kemerini sıkmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemerini sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada kemerini sıkmak kazancın artmasına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kemer sıkmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada taşlı kemer görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek imkânlarının çoğalacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada süslü kemer takmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri kemer görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer almak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments