Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer çalmak

Rüyada kemer çalmak

Rüyada kemer çalmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemer çalmak gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada kemer çalmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kemer takmak zor durumda kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada su kemeri görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolona kemer takmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan derisi kemer görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu kemer görmek itibar göreceğine, onları tebrik edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kopmuş kemer görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments