Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi kemer görmek

Rüyada altın rengi kemer görmek

Rüyada altın rengi kemer görmek riske atılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi kemer gördüyseniz:

  • Size yeni görev, sorumluluk veya yük yüklemeye çalışan ya da sizi yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada altın rengi kemer görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada belinde altın kemer görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kemer görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada beline altın kemer takmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi elbise giymek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada reşat altın bulmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Rüyada altın rengi yılan görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reşat altın almak işlerin büyük kazanç getireceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments