Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kaplı kitap görmek

Rüyada mavi kaplı kitap görmek

Rüyada mavi kaplı kitap görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kaplı kitap gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada mavi kaplı kitap görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hem çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kaplı kitap görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kaplı kitap görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplı kitap görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işarettir.

Rüyada kitap kapatmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, yükünün azalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kaplı kitap görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kaplı kitap görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kitap kabı görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments