Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deftere isim yazmak

Rüyada deftere isim yazmak

Rüyada deftere isim yazmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada deftere isim yazmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada deftere isim yazmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek gözyaşı döküleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deftere yazı yazmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, her daim bereketli işler yapacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne isim yazmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Rüyada gelinin ayakkabısına isim yazmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, o masumların bedduasını alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kağıda isim yazmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine delalettir.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yalnız kalınacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments