Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi defter görmek

Rüyada mavi defter görmek

Rüyada mavi defter görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi defter gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Rüyada mavi defter görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kaplı defter görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendini bunu başaracağına, onun her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil defter görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada defter aldığını görmek kalben çok rahat edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Rüyada pembe defter görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada amel defterini almak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet eder.

Rüyada yazılmış defter görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, saygın biri haline geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banka defteri görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments