Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kalem görmek

Rüyada mavi kalem görmek

Rüyada mavi kalem görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kalem gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada mavi kalem sürmek herhangi zarara uğramayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kalem almak saygın biri haline geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada mavi göz kalemi görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli kalem görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kalem görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments